Buna seara?
Dnul.
R.Gabi ati deschis un subiect "de actualitate".Sper sa nu supar prea mult cu sinceritatea mea.
Asta seara sunt extrem de furioasa,asa ca nu voi fi deloc politicoasa,desi am cei 7 ani de acasa.Fac parte dintr-o familie de oamenii cu mult prea mult bun simt,cu valori morale superioare cu mult celor despre care discutam.
Stiu ca veti fi surprinsi de atitudinea mea,"dar cei 7 ani de acasa",nu-mi permit sa nu spun lucrurilor pe nume.Nu-mi pot explica cum de tocmai "virfurile,crema politicii rominesti,ne-a/u putut
stigmatiza in modul cel mai jignitor posibil.
Mita.
Mita=mizerie umana,asa vad eu lucrurile.
Imi este rusine,foarte rusine.
Un domn despre care credeam ca ne reprezinta cu respect,cu responsabilitate,...aveam o simpatie si un respect deosebit pentru Adrian S.O capacitate politica si intelectuala deosebita...si multe altele...
M-a dezamagit profund,nu credeam pentru nimic in lume,ca va putea gindi macar ceea ce a facut,dar sa se preteze la ceea ce am vazut cu totii...
Nu pot sa cred,refuz cit pot sa-mi schimb parerea despre el...dar realitatea nu-mi permite.Ma doare acest adevar,ma doare realitatea,...nu-i gasesc motivatie,scuze....Nu avea voie pentru nimic in lume sa ne discrediteze in fata intregii lumi,nu numai a Europei...ma opresc aici cu Adrian S.,nu vreau sa arunc cu cuvinte,nu pot mai mult,nu vreau, nu merita....
Lider ???...HIM...,nu domamnelor si domnilor,nu este numai lider ...este.."
Voda prin loboda"..este mosia lui,face ce vrea cu totul si cu orice...totul l i se cuvine,asta cred dumnealor...
Sa fie de vina,lacomia,lasitatea,lipsa de educatie ?
Nu domnul R.Gabi,nimic nu este scuzabil pentru ce fac EI..Daca nu primeau educatie acasa,aveau obligatia sa se..
Autoeduce.
Nesimtire....cred ca este blajin spus...