avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazierul si cariera militara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazierul si cariera militara?

recent am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt calificat (fapta petrecuta in anul 2003 ),,,,eu unul regret cele intamplate ...eram doar un copil atunci(14 ani)...acum as dori sa urmez o cariera militara si nu stiu daca ma afecteaza in vreun fel....daca este necesar un cazier curat pentru armata...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:55, 18 Iulie 2008
nu aveti dcat sa asteptati sa cereti reabilitarea
Recent, cand?

Va afecteaza daca ati fost condamnat recent.
recent ,,,,acum 2 saptamani am primit decizia definitiva a curtii de apel....
O sa fiti reabilitat de drept daca in cursul termenului de incercare nu mai savarsiti o alta fapta.

Imi pare rau, dar acum n-aveti cazier curat pentru armata.
pentru a accede in randurile armatei nu trerbuie sa aveti antecedente penale astfel dumneavoastra in momentul de fata nu indepliniti aceasta conditie, din pacate momentan nu puteti urma o cariera militara!

Alte discuții în legătură

Amenda penala jusi_1304 jusi_1304 Buna ziua,doresc sa stiu daca ma afecteaza o amenda penala daca sunt cadru militar.Va multumesc (vezi toată discuția)
Accident ContSters149013 ContSters149013 am avut accident de masina cu mort,m-am judecat si mi-a dat cu suspendare 1 an,am facut apel la decizie,ce vream sa stiu ,mi-au patat cazierul,vreau cazier ... (vezi toată discuția)
Cazier homonai homonai Intrebarea mea este ca am un proces penal incheiat pentru lovire si alte violente, cu o condamnare de 2 ani cu suspendare. Asta inseamna un cazier patat. Va fi ... (vezi toată discuția)