avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta completata gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta completata gresit

Salut, problema mea e ca am cumparat de la Petrom o rovinieta valabila pe un an intreg dar angajata de acolo mi-a completat gresit chitanta , adica la numarul masinii in loc de 02 a scris 04, lucru pe care l-am observat abia dupa ce mi-au venit amenzi acasa de la camerele de supavaeghere rovinieta. Intrebarea e ce pot face in acest caz , care ar fi calea de urmat ? Multumesc anticipat ...
P.S. - mentionez ca pe chitanta emisa seria de sasiu este completata corect , doar nr masinii este gresit.
Cel mai recent răspuns: gicatgjiu , utilizator 22:15, 21 Iulie 2011
contestati pe baza actelor ce le detineti, procesele verbale in termen de 15 zile de la comunicare.
Salut, astazi am primit si eu prima amenda acasa precum ca in data de 07.01.2011 am circulat pe autostrada A1 fara rovinieta. Eu am platit rovinieta electronica valabila 1 an adica pana de la 7.10.2010 pana la 6.10.2011 numai ca angajata Petrom Targu Jiu, la numarul masinii in loc de GBV a scris GPV si culmea ca nici seria sasiului nu e cea din certificatul de inmatriculare.
Cum pot rezolva aceasta problema inainte de a mai primi un teanc de amenzi??
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
gicatgjiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta - numarul masinii scris gresit andreiionut andreiionut Salutare,oameni buni, Am si eu o problema legata de o rovineta pe care s-a trecut nr.masinii gresit,dar seria de sasiu este cea corecta.Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Rovinieta platita dar, completata gresit gicatgjiu gicatgjiu Va salut, am si eu cateva nelamuriri: Am platit rovinieta electronica a doua zi cand a aparut, mai exact pe data de 2 Oct. 2010 si am circulat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)