avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legile salarizarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legile salarizarii

VA ROG CINE POATE SA-MI EXPLICE

In baza art.4 alin 2 Anexa 1 cap II din Legea 284/2010 coroborat cu art.6 alin 1 din legea 285/2010:
"Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta durata, care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite erau incadrati pe functii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional imediat superior gradului de debutant numai in masura in care atributiile din fisa postului au fost modificate in mod corespunzator, pastrandu-si gradatia avuta la data promovarii.
In anul 2011 avansarea personalului incadrat pe functii de executie in gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca se face prin incadarea in clasele de salarizare corespunzatoare vechimii in munca dobandite, prevazute la art. 11 alin. 3 din legea cadru, personalul beneficiind de o majorare a salariului de baza avut corespunzator numarului de clase de salarizare succesive suplimentare multiplicat cu procentul stabilit la art.10 alin 5 din legea cadru, fara acordarea salariului corespunzator coeficientului de ierarhizare aferent noii clase de salarizare.


Asta ce inseamna ca voi fi trecuta la o alta treapta de salarizare dar ca nu mi se va majora salariul????
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 00:00, 30 Martie 2011
Asta ce inseamna ca voi fi trecuta la o alta treapta de salarizare dar ca nu mi se va majora salariul????

Din 01.01.2011 NU mai exista trepte de salarizare#-o

Pe dvs. ce va intereseaza? promovarea in clasa sau acordarea gradatiei superioare corespunzatoare sporului de vechime?:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a salarizarii ANAMARIA11 ANAMARIA11 cum se calculeaza salariile in anul 2012 dupa noua lege a salarizarii (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Salarizarea unui functionar public nou incadrat tamasjolan tamasjolan In cazul unui f.p. nou incadrat cum se stabileste cuntumul sporului de vechime conform Legii 285 /2010 ? Exp. In cazul in care beneficieaza de o vechime ... (vezi toată discuția)