avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achitarea impozitul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achitarea impozitul

Daca se inchiriaza un spatiu

impozitul pe propritate cine il plateste Chiriasul sau Proprietarul

Daca plateste chiriasul asta inseamna ca acel spatiu nu este al propritarului

Dreptul civil spune ca proprietarul plateste impozitele.

Ce se poate intampla daca chiriasul plateste 10 impozit

Poate devenii proprietar daca face dovada ca el a platit in ultimii 10 ani impozitul.?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:51, 29 Martie 2011
Conform Codului fiscal, impozitul este datorat de proprietar/titularul contractului de leasing imobiliar. Impozitul este platit de chirias/concesionar/administrator doar daca vorbim de bunuri ale statului (scutite de impozit) care au fost concesionate, inchiriate, date in arenda sau in administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa locala - impozit pe spatiu concesionat mamidoctor mamidoctor ma intereseaza daca pentru un spatiu concesionat de la primarie cu functiunea de cabinet individual medicina de familie se plateste impozit pe cladire . ... (vezi toată discuția)
Impozit constructie inchiriata maria cristiana maria cristiana Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de la o institutie de invatamant de stat, in incinta careia desfasor activitate economica. Societatea noastra trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren agricol RodicaMaria RodicaMaria Buna, Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Acum 5 ani am primit mostenire un hectar de teren agricol de la bunici pe care l-am dat in arenda la o ... (vezi toată discuția)