avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... formular cerere de optiune pentru sistemul real sau ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

formular cerere de optiune pentru sistemul real sau norma de venit - PFA

Va rog ajutati-ma unde gasesc formularul de cerere de obtiune pentru PFA. Sau nu se mai complecteaza? Nu l-am gasit nici la finante in formularele lor si nici nu aveam pe cine sa intreb acolo. Suntem in Tara lui Papura Voda unde nimeni nimic nu stie. Vai de noi.

Alte discuții în legătură

Pfa dragmar dragmar Buna ziua, nu stiu daca ma puteti ajuta, dar incerc. Detin un Pfa, merg la targurile saptamanale, cu produse textile, adica desfasor o activitate comerciala pe ... (vezi toată discuția)
Inmanare bilant contabil catre un angajat clau_dia2001 clau_dia2001 buna seara, am nevoie de ajutorul dumneavoastra referitor la urmatoarea situatie: un angajat mi-a cerut bilantul contabil pe ultimii doi ani pe motiv ca-i ... (vezi toată discuția)
Angajat sau nu? nicoleta955 nicoleta955 Am fost angajat la o firma din, Februarie pana in Mai . 4 luni mai exact , dupa care am demisionat. Am cerut si primit o adeverinta de incetarea contractului ... (vezi toată discuția)