avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - pensionata medical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - pensionata medical

sunt pensionata medical si as vrea sa aflu daca imi pot infiinta un PFA, multumesc!
Cel mai recent răspuns: hortensiabarbu , utilizator 20:48, 30 Martie 2011
Daca sunteti pensionata cu drept de munca, raspunsul este da , dar in limita orelor fixate , daca nu sunteti pensionata cu drept de munca, trebuie sa renuntati la pensie
multumesc mult pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii cu cabinete medicale gaif gaif Sunt asistent medical,pensionat anticipat si am solicitari de a presta acest serviciu.Am autorizatie de libera practica. INtREBARE: Am dreptul sa prestez ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa viorel61 viorel61 Buna ziua , Sunt asistent medical angajat cu CIM pe perioada nedeterminata la 2 cabinete medicale cu timp partial de lucru ( cate 4 ore la fiecare cabinet ) , ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad iii si drept de munca anamihai192 anamihai192 Buna, am pensie de invaliditate grad III, deci cu drept de munca pentru patru ore. As avea cateva intrebari. Am inteles ca daca gasesc un loc de munca part ... (vezi toată discuția)