avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dare de seama
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dare de seama

cum trebuie sa arate o dare de seama a presedintelui de asociatie?
un fel de rezumat cu activitatea pe o anumita perioada de timp.
:rofl:
Eu n-am vrut să-i spun așa, ca să nu aducă aminte de ședințele de pe vremuri... i-am spus „raport de activitate” B-)
Care vremuri dom' Silviu? Adica inainte nu se faceau Dari de seama (vorbind de asociatii si nu numai) ? Se faceau, aveau un anumit tipic pe care eu il urmaresc si acum ca sa fie coerent.
Dar pentru ca mi-am adus aminte, ai vazut vre-o cerere in care se cerea de exemplu un schimb de locuinta care se incheia cu: "Traiasca lupta pentru pace?"
Nu radeti, asa era pe vremuri. Era chiar asa de rau ...?
Darea de seama n-o face doar presedintele, ci toti membrii comitetului Asociatiei de proprietari in frunte cu seful comisiei de cenzori. In fapt acesta, cel din urma, prezinta situatia financiara a blocului obligatoriu pana la 31 martie pantru anul precedent.
Consultati legea Asociatiilor de peoprietari.
Bafta!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ciolpi,
Da, darea de seama nu o face presedintele singur, daca are cu cine. Cenzorul nu are ce cauta in propozitie. Comisia de cenzori intocmeste alt document care explica asa cum zici, situatia financiara a as. prop., in fapt executia bugetara... ce s-a facut bine, ce s-a incalcat, ce masuri de remediere se propun... Ca este si el pe-acolo, este, dar are alta treaba.

Alte discuții în legătură

Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc demisioneaza dar refuza sa dea un raport cu situatia financiara a blocului androidu androidu Buna ziua. Presedintele de bloc la sedinta si a depus demisia insa noi ,locatarii am cerut un raport cu situatia financiara a blocului cu semnatura lui, ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie proprietari,adunare generala elevic elevic Va propun spre dezbatere urmatoarea situatie: In data de 12 martie este convocata adunarea generala a asociatiei.Conform legislatiei in vigoare cenzorul ... (vezi toată discuția)