avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

va rog daca cunoaste cineva in ce monitor oficial a fost publicata decizia nr5 din data de20 sep 2010 a inaltei curti de casatie si justitie care se refera ca prin aceasta decizie se ia in calcul pensiei beneficiarii de regim prelungit de lucru in conditiile art1si 2din hcot consiliului de ministrii nr1546/1952.va multumes
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:32, 2 Aprilie 2011
Decizia nr. 5/2010 a Sectiilor Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu a fost publicata in Monitorul Oficial.
Decizia nr. 5/2010 a Sectiilor Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 223/31.03.2011.

Textul integral al Deciziei o sa-l puteti citi si pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, atunci cand o sa fie postat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri calcularea punctului de pensie ioanageorgeta122 ioanageorgeta122 Am primit de curand Decizia de Pensionare si mi se aduce la cunostinta ca doua dintre adeverintele de venituri depuse nu au fost luate in calcul la stabilirea ... (vezi toată discuția)
Despre calomnie cristina diana toma cristina diana toma As dori sa stiu cum se poate proba trimiterea unui comentariu calomnios la adresa mea in rubrica de comentarii a unui ziar.Multumesc mult (vezi toată discuția)
Restitutio in integrum emil6702 emil6702 Stie cumva, cineva, daca DECIZIA Nr. XI din 5 februarie 2007 Publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 733 din 30/10/2007 a ÎNALTEI CURTI DE CASAŢIE ... (vezi toată discuția)