avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul colectiv de munca

Daca nu e semnat un alt contract colectiv munca ramane valabil cel de dinainte?Ce contracte colective de munca mai sunt valabile in acest moment?
Contractul pe ramura e valabil?
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
masli, utilizator
Cel mai recent răspuns: masli , utilizator 16:15, 1 Aprilie 2011
Despre ce ramura de activitate este vorba? ... ccm anterior ramane valabil in continuare numai daca in cuprinsul lui este inserata o astfel de clauza.
ramura cultura?stiti ceva despre asta?
masli a scris:

ramura cultura?stiti ceva despre asta?

Potrivit art. 3 alin.2 din Contractul colectiv de muncă unic la nivel de ramură -cultură pentru anii 2006-2008, dacă nici una dintre părţi nu denunţă contractul cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelungeşte până când una dintre părţi solicită în scris negocierea unui nou contract.
Din cate stiu , acest CCM nu a fost denuntat si , prin urmare, este in vigoare.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate ramura cultura geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare: Care este cadrul legislativ care reglementeaza ca personalul cu o vechime neîntreruptă de 10 ani în oricare ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Danna_Alina Danna_Alina Buna seara, va rog ... imi poate spune cineva daca mai este valabil si pana cand Contractul colectiv de munca la nivel de ramura - cultura? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca stanmihaela stanmihaela Sunt angajata pe perioada nedeterminata, am nascut un copil in data de 15,02,2011, in contractul colectiv de munca si vechi si actual este precizat acordare ... (vezi toată discuția)