avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca la nivel de ramura

sotul meu este electrician la o firma particulara in cazul lui se aplica vreun contract colectiv la nivel de ramura?daca da,care?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 4 Aprilie 2011
Trebuie sa ne spuneti ce obiect de activitate are societatea la care lucreaza sotul dvs?
instalatii electrice de exterior-stalpi-reparare,dezafectare.
S-ar incadra la ramura de activitate constructii ....
Orice societate comerciala care desfasoara legal activitati are, declarat in documentele sale de infiintare, un cod CAEN al activitatii sale principale.
Acest cod va indica apartenenta sa la o ramura sau alta a economiei nationale.
Odata aflat codul CAEN puteti cauta si afla daca ramura de care apartine angajatorul are CCM la care va puteti raporta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
rosu gheorghe, utilizator
Buna ziua. Imi puteti spune unde gasesc ce contract colectiv se aplica firmelor in functie de codul CAEN?
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
Viovas, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca LITERA LITERA Avem un de negociat un contract colectiv de munca la nivel de unitate fara sindicate reprezentative,dar cere s-au afiliat la o federatie sindicata la nivel de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu in cazul disponibilizarii vs ccm pe ramura la nivel national danuttunad danuttunad Buna seara, Cum as putea sa aflu daca angajatorul este obligat in baza CCM pe ramura la nivel national(am lucrat in vanzari la o firma de distributie)sa ... (vezi toată discuția)