Cum as putea sa aflu daca angajatorul este obligat in baza CCM pe ramura la nivel national(am lucrat in vanzari la o firma de distributie)sa plateasca unul sau mai multe salarii compensatorii in cazul disponibilizarii pe motive de restructurare a pozitiei,avand in vedere faptul ca in CIM semnat cu angajatorul nu este specificat vreun salariu compensatoriu in caz de disponibilizare.
1. De la 01.01.2011 nu mai exista Contrcat colectiv de munca la nivel national
2. In functie de obiectul de activitate al angajtorului (codul CAEN) va putem spune daca exista sau nu ccm la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului dvs.
Codul caen 4941 - Transporturi rutiere de marfuri ... daca este asa , atunci exista Contract colectiv de muncă unic la nivel de ramură transporturi in vigoare [ link extern ] /
In cazul firmei la care am lucrat,am cautat pe net cod CAEN si din pacate nu apare decat acesta-4941-,cu toate ca domeniul in care am activat a fost unul de vanzare/distributie produse alimentare.
Ar putea functiona pe codul mentionat mai sus sau nu am gasit eu codul CAEN cel corect?
Unde sa-l caut?
Salarii compensatorii
cami e
Stie cineva cate salarii compensatorii trebuie sa primeasca un salariat disponibilizat , sistem privat, ramura de activitate comert? Firma are 120 angajati si ... (vezi toată discuția)