avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere de impozit pe salariu.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere de impozit pe salariu.

As dori sa stiu daca beneficiez de o deducere a impozitului pe salariu daca am un copil minor in intretinere dat fiind faptul ca sunt bugetar. Daca beneficiez de o asemenea deducere, care sunt actele pe care trebuie sa le prezint angajatorului si incepand cu ce data? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 18:18, 2 Aprilie 2011
beneficiati de deducere. Luati legatura cu serviciul financiar din cadrul institutiei dvs. care va va pune la dispozitie formularele necesare.
Pe langa acestea va trebuie copia dupa certificatul de nastere al copilului. Sotia va trebui sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu beneficiaza d ededuceri pentru copil ( este valabil si o adeverinta de la locul acesteia de munca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)
Deducere personala dupa divort Vicky1 Vicky1 Stiti cumva cum trebuie procedat pentru ca mama careia i-a fost incredintat minorul, in urma hotararii de divort, sa beneficieze de deducerea personala pentru ... (vezi toată discuția)
Persoane in intretinere Dinush Dinush Care sunt demersurile pentru a trece anumite pers in intretinere? Copil minor si sotie care nu lucreaza. Certificat de nastere si declaratie este ok? (vezi toată discuția)