avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la Politie-ridicola
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la Politie-ridicola

Am fost citat la Politie, printr-o asa zisa "citatie" in care nu se precede nici macar cauza pentru care sunt citat(ceea ce stiu ca e obligatoriu), numele mi-e scris gresit,...sa ma prezint??? Vreau raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:43, 13 Octombrie 2008
In aceasta situatie, nici nu e sigur ca citatia vi se adreseaza. Dar nu au ales si varianta telefonului?? pentru a intelege mai bine despre ce este vorba.

In cazul in care va edificati, e bine sa va prezentati, amenda e de la 500-5000 lei, cam mare...
DA. Este bine sa va prezentati chiar in aceste conditii pt a clarifica situatia
Am inteles, dar sunt numit contravenient, si probabil ma cheama, pentru tulburarea linistii publice in urma unui chef din camin...au mai fost chemati si alti colegi...carora li s-a dat amenda de 500 Ron.

Nu trebuia macar sa fim avertizati, intai, pentru ca Politia a fost acolo, noaptea la chef...se poate sa ni se dea asa, amenda?
Si ce pot face? Ma gandeam sa depun o plangere impotriva contraventiei, daca va fi dispusa, la judecatorie, pentru ca nu-s asa vinovat, cum spun ei, doar ca politistii fac si ei asa incat sa aiba activitate...
Dupa comunicarea procesului-verbal de sanctionare contraventionala , il puteti contesta la judecatorie.
Si va trebui sa audiati si martori pt a infirma cele consemnate in procesul verbal de contraventie.
Daca nu e scris numele corect in citatie mai bine nu mergeti la politie.
Va mai poate cita.

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice AlexBzk AlexBzk Buna ziua. am si eu cateva intrebari cu privire la o amenda ce am primit-o zilele trecute, eu in cauza nefiind informat de prezenta acesteia. In urma cu o ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu? ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am fost citat la politie, unde mi s-a adus la cunostinta ca o persoana a formulat plangere penala impotriva mea pentru o ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)