avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura

Buna ziua in cazul unei anchete la serviciul de investigare a fraudelor procurorul desemnat de la ce complet de judecata este?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:44, 3 Aprilie 2011
:( se stie mai dinainte?
:">
Procurorul care efectueza ancheta nu este din niciun complet de juedacat,este procurorul caruia i-a fost repartizata lucrarea.
In cazul judecarii cauzei,programarea procurorilor in sedinta de judecata se face de catre primul procurori sau adjunctul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Dosar partaj bunuri comune MaryMiha MaryMiha Am un dosar de partaj pe rol l a care fostul sot a facut apel. S au amanat o multime de termene i ar acum la ultimul termen s a amanat pentru citarea partilor ... (vezi toată discuția)
Citatii beby291967 beby291967 Cine trebuie sa trimita citatie la penitenciar unui arestat inainte de proces si cu cit timp inainte?Daca procesul a avut loc si nu a fost instiintat ce se ... (vezi toată discuția)