avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Standard ISO 9001:2001
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Standard ISO 9001:2001

Buna ziua!
As putea gasi pe internet Standardul ISO 9001:2001 sa il citesc, peste tot unde am cautat am gasit consultanta pentru implementarea in cadrul unei organizatii si certificare.
Stie cineva unde as putea sa il gasesc?
Multumesc mult!
Buna ziua!
Imi pare rau sa va spun ca nici nu o sa-l gasiti pe internet, pentru ca este proprietatea ASRO (ASOCIATIA DE STANDARDIZARE DIN ROMANIA), care spune la sfarsitul primei pagini a standardului:
Reproducerea sau utilizarea integrală sau parţială a prezentului standard în orice publicaţii şi prin orice procedeu (electronic, mecanic, fotocopiere, microfilmare etc.) este interzisă dacă nu există acordul scris al ASRO.
In caz ca va mai uitati pe aici, linkul acesta ar putea sa va ajute:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Standarde stas mihaelacalin2009 mihaelacalin2009 Mai sunt in vigoare standardele STAS? (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ela73 ela73 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari ... daca puteti sa imi raspundeti. Situatia este reala, dar voi folosi pentru moment, un exemplu similar. Exista la ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)