avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda mijloc de transport in comun
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda mijloc de transport in comun

Azi dimineata mergeam spre casa si am vazut ca se apropie firobuzu care ma duce chiar langa casa. Am urcat in el (doar ptr o statie am avut nevoie) si am dat de niste controlori foarte amabili. M-au intrebat cati ani am, si am spus ca am 17, chiar daca acum o saptamana am implinit deja 18 si mi-au spus sa stau linistit deoarece nu am nimic pe numele meu si nu intra la impozit daca nu platesc. Mi-a facut procesul verbal etc. Vreau sa stiu daca chiar nu intra la impozit amenda (chiar daca am 18 ani) sau intra la parinti, deoarece nu vreau ca ei sa afle.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 17:38, 3 Aprilie 2011
Buna ziua !
O copie a p-vb de contraventie va fi transmisa la directia de impozite si taxe locale unde aveti domiciliul (la rolul parintilor , presupunand ca locuiti si aveti domiciliu comun ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie minor Niklaus Niklaus Buna seara.. pot sa ma casatoresc cu o fata minora care are 17 ani...? Multumesc... (vezi toată discuția)
Amenda ctp DragosStefann DragosStefann Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Sa va explic situatia prima data. In dimineata de astazi ma grabeam catre gara si am luat tramvaiul din statia “Sala ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii. ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)