avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori implicat fara bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori implicat fara bunuri comune

am mai pus citeva intrebari si la ultimele nu prea am primit raspunsuri. deci sotia a parasit domiciu conjugal pe 24.02 2011 si a venit la copil de 3 ori pina in ziua de azi si a sunat de 5 ori sa vb cu ea
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 21:00, 4 Aprilie 2011
da ,si?de fapt ce vreti?
inseamna ca in mod cert ea isi doreste divortul si pt ca dvs oricum nu va puteti opune atunci hotarati-va sa mergeti impreuna la notariat si sa desfaceti casatoria acolo.
avand inn vedere ca e un minor doar pe instanta se poate
eu de fapt vreau doar ca copilul sa stea cu mine intrucit ea de aproape 2 luni nu a venit sa vada copilul decit de 3 ori e clar ca copilul nu prea o intereseaza
ce sanse am sa obtin copilul daca am doveza sotia lucreaza la videochat

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin custodia copilului(copilul avind 6.4ani leonardniculescu leonardniculescu avind in vedera caci sotia a parasit domiciliul conjugal pe 24februarie si nu a venit sa-si vada copilul decit de 3 ori in atita timp (vezi toată discuția)
Custodia copilului g3orgyka g3orgyka Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau ... (vezi toată discuția)
Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)