avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comert ambulant legume si fructe cu o rulota
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comert ambulant legume si fructe cu o rulota

as dori sa desfasor aceasta activitate , detin un srl dar am alt obiect de activitate ,as dori sa stiu ce cod caen trebuie sa autorizez ?ce conditii trebuiesc indeplinte pentru a obtine carnetul de producator?ce avize imi sunt necesare?de unde se obtin cantarele metrologice?este necesara rezervare la osim pentru o reclama comerciala?

Alte discuții în legătură

Revista Iael Iael Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ? Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Largire obiect de activitate-cod.caen sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot organiza cursuri de ,,hair styling\\"(coafor ),cu eliberare de diplome recunoscute de ITM?Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Joc de noroc online - infiintare sc, costuri Zdadics Zdadics Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma cu activitate de joc de noroc, dar este un joc de noroc inventat de mine si nu necesita nici spatiu ca la loto sau la ... (vezi toată discuția)