avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Joc de noroc online - infiintare SC, costuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Joc de noroc online - infiintare SC, costuri

Buna ziua,

Vreau sa infiintez o firma cu activitate de joc de noroc, dar este un joc de noroc inventat de mine si nu necesita nici spatiu ca la loto sau la casinouri, si nu necesita nici jocuri de aparate, ar functiona online. Ce costuri voi avea la infiintarea firmei pentru a incepe activitatile? De ex. cat ar fi valoarea minima de capital social?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Zdadics , utilizator 13:18, 26 Martie 2013
valoarea minima a capitalului social este de 200 lei pentru un SRL

plus alte costuri de infiintare (rezervare denumire, intocmire acte, avize etc) te-ar duce pana la 1.000 lei, dar poti afla informatii concrete la Registrul Comertului

ar fi indicat sa mergi la OSIM sa iti rezervi drepturile de autor asupra jocului creat pentru a nu ti-l fura altcinva
Am deja un srl care are toate activitatile incluse, deci sa inteleg ca acest srl este in regula pentru a incepe activitatile. Stiti cumva aproximativ la ce costuri pot astepta de la OSIM?

Va multumesc dl IlieBC,
Nu stiu la care toate activitatile va referiti, dar trebuie sa aveti codul caen 9200 "Activitati de jocuri de noroc si pariuri" pentru a desfasura activitate pe acest domeniu.

Din pacate nu stiu ce costuri pot fi la OSIM, dar va puteti face o impresie vizitand siteul de calcul al taxei [ link extern ]
Va multumes pentru informatii dl IlieBC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La aparatele pocker platesc taxe, licente? ContSters330987 ContSters330987 La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ? Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)
Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata Scristi Scristi Buna ziua, comercializez bunuri in Rominia si am primit o instintare ca a fost inregistat la OSIM de catre o alta persoana. Mi s-a pus in vedere sa nu mai ... (vezi toată discuția)