avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare ajutor social

Buna ziua!
O persoana poate beneficia de ajutor social, conf. legii 416/2001, daca locuieste intr-o alta localitatea fata de adresa din buletin? Conform art.10, alin.(3) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate cu acea adeverinta.
Dar nu trebuie sa faca si dovada cu acte (viza flotant..........)ca locuieste la o alta adresa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensii si ajutoare sociale gheorghesorin gheorghesorin batrana,70 ani cu vechime 9ani in munca si fara alte venituri,poate primi pensie sau ajutor social? in ce conditii? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru persoanele fara nici un venit luciceo luciceo bunaziua, as dori un raspuns concret in legatura cu mama mea. tatal meu a murit in2010 iar din pacate la data decesului mama mea nu avea decat 8 ani si zece ... (vezi toată discuția)
416 mariusbos mariusbos titularul dosarului daca are scutire medicala pe un an trebuie sa îi faca orele de munca celalalt din dosar? (vezi toată discuția)