Buna ziua.
In 2009 am lucrat ca si director agentie la o societate multinationala .
Cat tim am fost plecat la un client, doi angajati al agentiei au luat arma din dotare al gardianului care pazea agentia si au pus arma incarcata cu gloante reale unul la capul celuilalt in timp ce o a treia persoana ii fotografia, dupa care au postat aceste fotografii pe HI5.
In afara de cercetarea eventual sanctionarea disciplinara a celor trei persoane implicate, ce alte sanctiuni pot primii din punct de vedere penal daca sesizez organele de cercetare penala.
Se incadreaza la port ilegal de arma letala, si la amenintare cu arma?
Ce risca angajatorul (fiind vorba de o institutie bancara) daca cineva care a vazut aceste poze va sesiza BNR ul?
Va multumesc.
Din moment ce a pus pistolul la tampla colegului evident ca a amenintat, si din moment ce acest lucru s a intamplat de fata cu alti doi colegi de munca evident ca a fost in public, mai ales ca aceste poze ulterior le a postat pe pagina personala HI5.
In primul rand era in timpul programului de lucru , si primire clienti adica la ora 12:15, programul fiind intre 8:30 -17:30 .
Atunci la fel pot pune si eu arma la capul fiecarui subaltern pana se pisa pe ei de sperietura, si dupa aceea o sa spun: scuze , am glumit, si culmea nu o sa fiu pedepsit nici cum ca nu e amenintare.
Interesant parerea ta.
Din cate vad eu esti si tu un fel de gardian conform pozei din avatar, ma mir cu de poate da politia arme pe mana oamenilor de acest gen care nu stiu ce e voie si ce nu.
Hai sa incheiem discutia dintre noi doi ca nu are nici o finalitate.