avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe 2011 pentru contractul de management
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe 2011 pentru contractul de management

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care sunt taxele si impozitele care se retin pentru o persoana care are contract de management in paralel cu un contract individual de munca cu norma intreaga, la aceeasi firma. Presupun ca sunt si alte persoane in situatia asta, iar calculul si retinerea acestor taxe se face eronat...

Multumesc,
Monica
Cel mai recent răspuns: Florian Sebastian Mihaileanu , Avocat 10:08, 5 Aprilie 2011
Stimata doamna,

In opinia mea intra la categoria venituri din alte surse .conform art. 78 Cod fiscal .
Impozitul pe venit se calculeaza prin retinere la sursa la momentul platii veniturilor de catre platitorii de venituri , prin aplicarea unei cote de 16% din venitul brut.
Se vireaza la bugetul de stat pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare in care a fost retinut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou tatiana1 tatiana1 Am acordat din fondul de protocol pe care nu l-am depasit tichete cadou unor clienti fideli.Am facut situatia analitica nume prenume CNP.In CF si in Normele de ... (vezi toată discuția)
Conventii civile siberd siberd Buna ziua!As vrea sa intreb daca dupa noul Cod al muncii vor fi acceptate conventii intre persoane juridice si persoane fizice neautorizate? Daca da , cum se ... (vezi toată discuția)
Forma legala de colaborare cu muncitori constructie casa lorelena lorelena Buna ziua tuturor, Vom incepe in foarte scurt timp construirea casutei mult visate. Ne puteti sfatui care ar fi cea mai putin costisitoare forma de ... (vezi toată discuția)