avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical cod 07
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical cod 07

buna ziua 1
am un concediu medical cu cod 07, primele cinci zile care sunt suportate de societate nu mi le accepta imi zice ca sunt suportate de cci (eu stiam ca numai concediile de sarcina si lauzie sunt in totalitate suportate de cci).
Deci cum este corect pana la urma si care este baza legala din care pot sa extrag acest caz?
Cel mai recent răspuns: hdana , utilizator 10:12, 5 Aprilie 2011
Art.41 din OUG 158/2005
(4) Indemnizaţia pentru carantină se suportă integral din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm sarcina si lauzie anairam_unid anairam_unid BUNA ZIUA Am un concediu medical de sarcina si lauzie (este initial) intrebarea mea este daca plata concediului se face din fondul de salariu sau din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid. bulzanv bulzanv Concediu medical COVID se calculeaza 100% , primele 5 zile calendaristice suportate de ? urmatoarele suportatte de FNUSS multumesc pt raspuns (vezi toată discuția)
Concediu medical zile suportate de angajat si angajator Anaj Anaj Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca sunt corecte urmatoarele afirmatii: 1. Primele 5 zile calendaristice (din care platite doar zilele lucratoare) se suporta ... (vezi toată discuția)