Buna ziua,
imi poate spune cineva in cazul in care am depus cererea de recurs fara motivare, aceasta urmand sa o depun pe cale separata sau la primul termen este vreo problema?
Justificati faptul ca ati fost plecata din localitate, pentru un control amanuntit , la o clinica privata .Din cauza programarii testelor la care ati fost supusa ,nu ati reusit sa motivati recursul in termen.Atentie, trebuie depuse documente ,privind controalele efectuate in intervalul ,pentru care trebuia sa faceti recurs .Asa am castigat eu procesul .SUCCES si dvs
Nu am nimic cu avocatii din acest forum. Nu am facut referire la cineva de pe forum, insa trebuie sa ma intelegeti si pe mine ca in situatia in care ma aflu incerc sa aflu cat mai multe si de la cat mai multi, chiar daca sunt avocati sau utilizatori. Iar la final pot trage concluzia.
Nu inteleg de ce am intrat in aceasta polemica, nu-i vad rostul. Pur si simplu am adresat o intrebarela care asteptam raspunsuri.
Oricum va multumesc tuturor pt raspunsurile oferite.
Daca mama e implicata in proces, atunci dansa trebuie sa dovedeasca actele medicale Ca imputernicit al dansei, ati redactat recursul , sa nu pierdeti exercitarea caii de atac, intrucat nu aveati acele necesare sa-l si motivati cu documentele eliberate de medici
Recurs
au_di
buna ziua! as dori un raspuns in legatura cu termenul de 15 zile pentru declararea recursului. In speta: hotararea s-a pronuntat in nov.2012 , mi-a fost ... (vezi toată discuția)