avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se recupereaza actele asociatiei de prop.de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se recupereaza actele asociatiei de prop.de la presedintele demis

facem parte din asociatia de proprietari a unui bl. din bucuresti si impreuna cu propieterii blocului am urmat pasi demiterii vechiului presedinte care a facut mult prea multe lucruri necurate iar acum nu vrea sa ne dea actele asociatiei si nimic din ce apartine asociatiei ,v-am ruga sa ne spuneti cum putem recupera actele de la el pe cale amiabila,am omis sa va comunic ca ne-am prezentat la serviciu adm. din cadrul primariei sector 6 si ne-au sp ca toti pasi facuti de noi ptr demitere sunt buni ,ca am procedet conf legii dar ca m-ai mult nu ne pot ajutat cu nimic .Ce este de facut????care sunt pasi de urmat ptr preluarea actelor?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:44, 6 Aprilie 2011
act in instanta
-oblig de a face
de ce nu incercati o plingere pentru furt? arhiva este proprietatea asociatiei si trebuie pastrata la sediul acesteia in conditiile imperative prevazute de lege.
se poate presupune ca in momentul in care a aflat ca nu mai este presedinte , probabil pentru a ascunde operatiuni de frauda , a sustras arhiva asociatiei. existind pericolul iminent de distrugere solicitati procurorului sprijin in recuperarea acesteia.
în prima fază înaintați o reclamație la circa de poliție de care aparțineți,următorul pas în instanță,dar sper să nu ajungeți până acolo
De acord cu solutia propusa de @sacalul09.
S-a lipit omul de scaun si acum trebuie ajutat sa se desprinda fortat...
Apelati la politistul de proximitate din zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere administrator ContSters122354 ContSters122354 cum o poti demite pe d-na administrator atata timp cat sotul dansei este presesedintele asociatiei am inteles ca nu se demite prin adunare generala, ci ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator costinelrusu costinelrusu Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 132 apartamente.Din verificarile care sau facut sa observat ca doamna admistrator a facut o anexa la contractul de ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis cochirleanu cochirleanu locuiesc la ultimul etaj.am avut infiltratie f mari si am anuntat administratora de aces lucru.mi a sp ca trebuie sa anunt locatarii pentru a le cere ... (vezi toată discuția)