avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

in 1993 am dobindit un act de proprietate pt un teren extravilan dar acum acest teren a devenit intravilan si se afla pe o strada cu nume chiar. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:43, 6 Aprilie 2011
Sa va bucurati de cresterea valorii terenului si sa va construiti o casa:D (glumesc). Probabil ca, intre timp, primaria respectiva a refacut PUG-ul localitatii si a introdus anumite terenuri din extra in intravilan... In fond, ce anume va deranjeaza?
as vrea sa-i fac carte funciara si in acest caz nu va figura ca fiind extravilan in carte?
Daca prin PUG a fost trecut in intravilan, OCPI-ul are PUG-ul respectiv si il va intabula ca intravilan. Solicitati o adeverinta de la primarie din care sa rezulte categoria de folosinta actuala a terenului respectiv (intravilan sau extravilan).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara - mutare teren din extravilan in intravilan Leordeanu Leordeanu Detin c.f. cu teren in extravilan. In urma actualizarii P.UG. -ULUI terenul rezulta in intravilan . Trebuie sa solicit eu la cadastru aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate valery valery Am primit un titlu de prorprietate in care terenul apare in extravilan, insa eu stiu si asa apare si in cartile funciare ca terenul fiind in intravilan. Cum ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan curti constructii vidican mariana vidican mariana buna seara, sunt proprietarul unui teren intravilan curti constructii, in suprafata de 11 ha, Domni de la primarie imi comunica ca nu pot sa construiesc pe el ... (vezi toată discuția)