avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare firma noua la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare firma noua la itm

Buna ziua,

In cazul unei firme noi, mai este necesar ca aceasta sa fie inregistrata la itm?
S-a modificat procedura?

Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 6 Aprilie 2011
Daca angajati personal ,trebuie inregistrata daca doriti sa luati parola pentru revisal on line.
freeasabird a scris:

Buna ziua,

In cazul unei firme noi, mai este necesar ca aceasta sa fie inregistrata la itm?
S-a modificat procedura?

Multumesc:)

Nu se mai inregistreaza firme noi la ITM ... in cazul in care aveti angajari , faceti REVISAL-ul si depuneti-l la ITM pe suport magnetic. Tot in acelasi timp puteti solicita si eliberarea unei parole pentru transmiterea online a REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alta localitate boerica boerica Buna ziua, Administratorul unei societati doreste schimbarea sediulului social al societatii din Bucuresti in alta localitate. Stiti cumva care este ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)