avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Camere video care verifica plata rovinietei?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Camere video care verifica plata rovinietei?

stie cineva daca la iesirea din bucuresti pe autostrada a1 (bulevardul iuliu maniu ) se afla camere video care verifica plata rovinietei .? stiu ca sunt camere dar nu stiu daca nu sunt ptr. monitorizare trafic...multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Dispozitie de ridicare auto cu data constatarii gresita Andra07 Andra07 Buna ziua, Azi, 13.09.2013, prietenului mei i-a fost ridicata masina de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Masina intr-adevar, a fost parcata pe un ... (vezi toată discuția)
Notificare expropriere pentru cauza utilitate publica lipovanm lipovanm buna seara, am primit notificare de expropriere pentru cauza de utilitate publica si un tabel din care sar intelege ca despagubirea ar fi de 38.995,25 roni ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea de drumuri si poduri ilfov Ank27 Ank27 Buna ziua!M-ar interesa sa stiu daca \"Intreprinderea de drumuri si poduri Ilfov\" mai este activa in prezent (am o informatie despre existenta ei din ... (vezi toată discuția)