avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitie de ridicare auto cu data constatarii gresita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitie de ridicare auto cu data constatarii gresita

Buna ziua,

Azi, 13.09.2013, prietenului mei i-a fost ridicata masina de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Masina intr-adevar, a fost parcata pe un loc de taxi (intr-o statie unde nu e niciodata niciun taxi).
Cand s-a dus sa plateasca taxa pentru ridicare a primit o Dispozitie de Ridicare pe care am observat acasa ca este trecuta data 13.11.2013. Pe factura, bineinteles, este trecuta data de 13.09.2013.
As vrea sa stiu, daca ii dam in judecata, ce sanse de castig avem?
Si daca incepem procesul si castigam, trebuie sa platim noi cheltuielile de judecata?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ridicare masini de pe bulevarde goto goto Azi mi-a fost ridicata masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Pe sosea era marcaj de parcare dar nu am vazut si semnul de stationarea interzisa de pe trotuar. ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina sector6 8/12/2014 VladUr VladUr Astazi mi-au ridicat masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Am parcat intr-un loc unde erau marcaje de parcare, insa pe stalpul de langa era un semn de oprire ... (vezi toată discuția)
Masina parcata regulamentar dar ridicata AndraProca AndraProca Buna ziua! Am si eu o intrebare: \"Ce sanse as avea sa castig un proces cu Primaria S6 si Pol. Rutiera ce mi-au rdicat masina din parcere?\" Pe data de 22. ... (vezi toată discuția)