avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masini de pe bulevarde
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masini de pe bulevarde

Azi mi-a fost ridicata masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Pe sosea era marcaj de parcare dar nu am vazut si semnul de stationarea interzisa de pe trotuar. Din cate am gasit pe net cica firmele angajate de primariile de sector nu ar avea dreptul sa ridice masinile de pe bulevardele din Bucuresti pentru ca acestea apartin de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. Prin 2010 chiar Oprescu a facut aceste afirmatii. Stiti daca este adevarat sau nu? Siti pe cineva care a facut contestatie pe baza acestui lucru?
Vreau sa contest ridicarea masinii nu si punctele de penalizare.

Alte discuții în legătură

Ridicare masina sector6 8/12/2014 VladUr VladUr Astazi mi-au ridicat masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Am parcat intr-un loc unde erau marcaje de parcare, insa pe stalpul de langa era un semn de oprire ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina - ultimul loc de parcare "in spic", marcat ramona_s ramona_s Buna seara, Am si eu urmatoarela nelamurire / intrebare: pe Bd. Iuliu Maniu (sector 6) exista locuri de parcare \"in spic\", special destinate acestui scop, ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)