avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina sector6 8/12/2014
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina sector6 8/12/2014

Astazi mi-au ridicat masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Am parcat intr-un loc unde erau marcaje de parcare, insa pe stalpul de langa era un semn de oprire interzisa. Nu l-am vazut. Am vazut articolul in care se zvonea ca ar fi ilegal de pe 5/12/2014 sa se mai ridice masini din sectorul 6 (www.avocatnet.ro/content/art... ).
Ce sa fac?
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
VladUr, utilizator
Cel mai recent răspuns: VladUr , utilizator 20:31, 8 Decembrie 2014
Solutia inca nu este definitva, si nu vi se aplica. Trebuie contestat in instanta.
Care este solutia si in ce situatii se aplica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masini de pe bulevarde goto goto Azi mi-a fost ridicata masina de pe bulevardul Iuliu Maniu. Pe sosea era marcaj de parcare dar nu am vazut si semnul de stationarea interzisa de pe trotuar. ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicule stationate neregulamentar bucuresti redtie redtie In ultima vreme vad zilnic cum se ridica masini parcate neregulamentar in sectorul 6 pe Iuliu Maniu. Am observat ca in toate cazurile pe langa semnul ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata sector 6 Alex119 Alex119 Buna ziua, Pe data de 8.12 mi-a fost ridicata masina de pe blvd. Iuliu Maniu. Masina era parcata in zona unui semn cu Oprirea interzisa pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)