avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina ridicata sector 6
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina ridicata sector 6

Buna ziua,

Pe data de 8.12 mi-a fost ridicata masina de pe blvd. Iuliu Maniu. Masina era parcata in zona unui semn cu Oprirea interzisa pe care nu l-am vazut, dar nu obstructiona in niciun fel circulatia fiind parcata intre 2 autoutilitare care evident ca nu au fost ridicate ci doar masina mea.

Am am citit faptul ca Mircea Badea a castigat un proces asemanator dar si ca legea privind legalitatea ridicarii masinilor a fost anulata. Se merita sa incep un proces ?

De asemenea, din ceea ce am mai citit pe net daca nu primesc PV de contraventie in 30 de zile amenda se prescrie, ceea ce nu cred ca se va intampla fiind si perioada sarbatorilor.

Ce imi recomandati sa fac ?

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Ridicare vehicule stationate neregulamentar bucuresti redtie redtie In ultima vreme vad zilnic cum se ridica masini parcate neregulamentar in sectorul 6 pe Iuliu Maniu. Am observat ca in toate cazurile pe langa semnul ... (vezi toată discuția)
In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)
Ridicare autovehicul, buna ziua, am urmatoarea speta: in data de 18.02.2023 - ora 20:40 ... shumifree shumifree Buna ziua, am urmatoarea speta: In data de 18.02.2023 - ora 20:40 mi-a fost ridicata masina de pe aleea Dragos Mladinovici, fiind parcata la mai putin de 25 ... (vezi toată discuția)