avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control ANAF dupa insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control ANAF dupa insolventa

Mai poate A.N.A.F. sa dispuna efectuarea unui control fiscal de Fond pentru anul 2008, 2009 si 2010 dupa deschiderea procedurii insolventa?
Un astfel de control fiscal este nelegal dupa data deschiderii procedurii de insolventa si constituie un abuz in serviciu?
Cel mai recent răspuns: adivioletamia , utilizator 21:02, 6 Aprilie 2011
Da, se poate efectua controlul si poate stabili obligatii fiscale suplimentare, daca se inscrie la tablou pana la termenul definitiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal dupa deschidere insolventa inlineasofa inlineasofa Mai poate A.N.A.F. sa dispuna efectuarea unui control fiscal de Fond pentru anul 2008, 2009 si 2010 dupa deschiderea procedurii insolventa? Un astfel de ... (vezi toată discuția)
Problemă insolventa/fiscalitate (impozite si taxe locale) ionutstratopol1 ionutstratopol1 Problemă Insolventa/Fiscalitate (impozite si taxe locale) La masa credală creanțele fiscale de natura impozitului pe clădiri, terenuri sau mijloace de ... (vezi toată discuția)
Creanta bugetara constatata in cadrul procedurii Amila Amila La data de 02.07.2010 faţă de S.C. V S.R.L. se deschide procedura de insolvenţă în formă generală. La data de 15.10.2010 este finalizată inspecţia ... (vezi toată discuția)