in luna mai 2010 s-a inregistrat depunerea capitalului asociatie in cont, pe 12 mai...atunci va fi inregistrata si constituirea asociatiei? in momentul depunerii aportului? pentru ca pe 10 mai s-a achizitionat stampila asociatiei si trebuie sa fac inregistrarile pe aceasta data...CU CE DATA INREGISTREZ CONSTITUIREA ASOCIATIEI? statutul a fost atestat de avocat pe 18 martie 2010, CIF eliberat pe 27 aprilie 2010, dar varsarea banilor a fost facuta pe 12 mai#-o
se vor face 2 articole contabile? unul la infiintare conform incheierii judecatoresti si unul la varsarea aportului in numerar?heeelp!:((
data constituirii din punct de vedere legal, este data de pe incheierea judecatoreasca care sta la baza infiintarii asociatiei.Nici inainte si nici dupa, ci exact data hotararii de infiintare, data de judecatoria unde ati depus documentele de infiintare.
pentru siguranta inregistrarilor revin la data constituirii; am in felul urmator: pe incheierea judecatoreasca "inscrierea in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor aflat in grefa judecatoriei, cu consecinta dobandirii personalitatii juridice, data in Camera de Consiliu si pronuntata in sedinta publica, azi, 26.03.2010"....apoi certificat de inscriere a persoanelor fara scop patrimonial nr.../ 08.04.2010.....eu consider data constituirii, cum mi-ati zis in mesajul anterior, 26.03.2010, este ok?:D
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fundatii si asociatii !
ITD
va rog sa-mi spuneti care este suma minima necesara(capital social/patrimoniu)pentru infiintarea unei fundatii sau asociatii?Si inca ceva.Este adevarat ca si ... (vezi toată discuția)