avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... model regulament intern club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

model regulament intern club sportiv

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc un model de regulament intern pentru un club sportiv.

Multumesc !.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 7 Aprilie 2011
catalin_dragomir30 a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc un model de regulament intern pentru un club sportiv.

Multumesc !.

Regulamentul de organizare şi funcţionare va cuprinde:
a) denumirea;
b) forma juridică;
c) sediul;
d) patrimoniul;
e) însemnele şi culorile;
f) obiectul de activitate, selecţie, pregătire şi participare la sistemul competiţional naţional şi nominalizarea expresă a secţiilor pe ramură de sport;
g) sursele de finanţare;
h) organele de conducere, administrare şi control şi atribuţiile lor;
Regulamentul de organizare şi funcţionare se ştampilează şi se semnează pe fiecare pagină, pentru conformitate cu originalul.

Model de Regulament de organizare si functionare pentru un Club sportiv gasiti :
[ link extern ]

[ link extern ]

Vedeti si Regulamentul din 22 decembrie 2009 (Regulamentul din 2009)
de organizare si functionare a cluburilor sportive studentesti din subordinea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui club sportiv de drept public liliana elena liliana elena As dori sa stiu care sunt pasii pentru infiintarea unui club sportiv de drept public?Mentionez ca am adoptat hotarare de consiliu privind infiintarea clubului ... (vezi toată discuția)
Ma gandesc sa infiintez un club sportiv fara scop comercial daniel_c daniel_c buna ziua, as avea si eu cateva intrebari legate de subiectul de mai sus...si anume....ce acte imi trebuie pentru a infiinta un club sportiv ( arte ... (vezi toată discuția)