avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuperare paguba
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuperare paguba

buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru a face dosarul de dauna si ni s-a comunicat verbal ca probabil dosarul nu va fi acceptat pe motiv de frauda. am cautat putin pe net si am vazut ca asta este in general practica celor de la carpatica. as dori totusi sa stiu cum imi pot recupera paguba. pot da in judecata firma a carei masini ne-a lovit, eventual avand ca baza dosarul de la asigurari? sau ce altceva pot face? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 10:52, 13 Mai 2011
Din pacate astfel de atitudine (motivata pedeoparte) incurajeaza practica de joasa speta a asiguratorului.
Precum am aratat cu mai multe ocazii: arma dezcurajarii si tegiversarii functioneaza perfect cand vine vb de responsabilitate din partea asiguratorului.
Am aluns la tribunal din cauza ca judecatoarea de caz nu a tinut cont de declaratiile martorilor >In sentinta a scris ca martorii poate nu au vazut bine .Nu a tinut cont ca pa acel drum nu circulau alte masini.Dupa lege ar fi trebuit sa la faca dosr penal martorilor.Dar asta e justitia in Romania.
Mai aveti dreptul la apel si recurs ocazie cu care vi se da ocazia sa demonstrati ce aveti si puteti demonstra. Ceea ce trebuie sa stiti ca se judecat de alt judecator nu cel din tai ;)


Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz despagubire cristian_conea cristian_conea Situatia mea este: la inceputul lui dec.2010 am fost lovit din spate de un autoturism cu RCA la societatea G; am fost impreuna cu soferita vinovata la sediul ... (vezi toată discuția)
Rca carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact fizic intra cele doua autovehicule Laurentiuanto Laurentiuanto Un tir depasind pe linie continua un autobuz intra pe contrasens fortind autovehicolul nostru sa franeze si in ultima instanta soferul tragand volanul la ... (vezi toată discuția)
Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)