Va rog sa-mi spuneti daca dupa ultima inregistrare in carnet la data de 01.01.2011 si dupa certificarea datelor inscrise, SE SEMNEAZA SAU NU carnetul de catre conducatorul institutiei?
Carnetele se semnau dupa certificerea valabilitatii inscrierilor de catre verificator, dupa care se semna de catre conducatorul institutiei IN TOATE CAZURILE (incetare CIM, pensionare, somaj)!
Va rog sa-mi spuneti daca dupa ultima inregistrare in carnet la data de 01.01.2011 si dupa certificarea datelor inscrise, SE SEMNEAZA SAU NU carnetul de catre conducatorul institutiei?
Numai daca societate avea aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca.
Cu alte cuvinte, omul isi ia carnetul acasa, dar mai ramane angajatul societatii (institutiei, fabricii sau cum vreti sa-i spuneti!) Carnetul este semnat de catre conducatorul respectivei organizatii si va stampila cu stampila rotunda???
Ce nu pricepeti?
Eu inteleg ca pentru dovedirea calitatii de angajat - si nu de contribuabil la Casa de pensii - va primi adeverinta dupa 1 ian 2011. Dar carnetul lui care nu mai sta unde a stat pana acum, va fi semnat si stampilat? Sau aceasta procedura se aplica doar la incetarea calitatii de angajat al omului la respectiva organizatie, ceea ce nu este cazul in exemplul dat de mine?
Oricum, multumesc celor care au citit si mai ales celor care au raspuns!
Revisal ianuarie 2011
ang10
Buna ziua!
Daca am o marire de salariu, cu 01.01.2011, se opereaza in revisal,(desi aici nu am vazut unde as face o astfel de modificare) , se tine la dosarul ... (vezi toată discuția)