avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi-a vandut o masina furata , iar acum ma ameninta cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi-a vandut o masina furata , iar acum ma ameninta cu moartea !

Buna ziua . In urma cu aproximativ o luna de zile am cumparat de la o persoana fizica o masina care s-a dovedit a fi furata cu actele false. Am fost la politie la fururi auto , mi-au lasat-o in custodie pana la clarificarea situatiei , s-a dovedit ca cel care mi-a vandut-o exista ( nu avea buletin fals ) . Dupa aproximativ o saptamana masina mi-a fost furata din parcare . Am fost la politie , am depus plangere iar dupa cateva zile mi-au gasit masina in trafic cu numere false si acte false de Bulgaria . Politistii au refuzat sa-mi spuna cine era la volanul masinii . Masina a ramas la ei , am depus cerere de restituire si astept ordonanta de la procuror pentru a recupera masina . Am postat pe diferite forumuri ( vwforum , 4tunning.ro , etc ) patania mea pentru a cere sfaturi si pentru a avertiza pe cei interesati in achizitionarea unei masini S.H sa fie mai atenti , sa nu pateasca ce am patit eu . Am dat stirea si la PROTV si a aparut pe site-ul lor , si pe site-ul de stiri exclusivnews.ro , si aseara m-am pomenit in jurul orei 12 noaptea ca ma suna cel care mi-a vandut masina ca sa ma ameninte cu moartea pentru ca am facut publica povestea . A zis ca stie unde stau si ca vine peste mine sa ma omoare . Ma voi duce maine sa depun o plangere la politie in care sa spun ca m-a amenintat cu moartea si in care sa spun ca am gasit alte anunturi de ale lui pe diferite site-uri de pe internet in care continua sa vanda masini furate ...
Ce altceva este de facut in asemenea situatie ? Din ce am gasit pe internet , se ocupa si cu camataria ... ce pot face sa-mi recuperez prejudiciul si sa scap de acest infractor care vrea sa ma omoare ? Judecata e singura solutie ?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 16:01, 7 Aprilie 2011
Solutia e sa mergi la politie si sa faci o plangere impotriva lui.
Cred ca ati mai postat acest subiect.Nu imi amintesc daca la acea data vorbeati si despre amenintare, insa solutia ar fi sa depuneti plangerea penala impotriva persoanei care va ameninta si , evident, sa aveti si dovezi in sustinerea acestei plangeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism furat dat in custodie janrush2001 janrush2001 mi s-a furat autoturismul in luna iulie cu toate actele in original.masina de abia o achizitionasem si am reusit doar sa o inregistrez la primarie(singurele ... (vezi toată discuția)
Propietar masina ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii Adrian63 Adrian63 Este posibil sa achizitionez o masina ce este la cineva ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii? Persoana respectiva (vanzatorul) mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Caz masina furata cu autor cunoscut mihaela078 mihaela078 Masina furata de fostul proprietar ,mai exact-a fost cumparata de la firma detinuta de el si de sotie cestia fiind mama si tatal vitreg in 2008 In 2014 mama ... (vezi toată discuția)