avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECONTARE NAVETA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECONTARE NAVETA

Buna ziua!

Sunt profesor titular si azi am primit un raspuns "ciudat" in legatura cu decontarea navetei. Mi s-a comunicat ca nu au fost prevazuti in buget banii de decont pentru mine. Mentionez ca mi-am schimbat domiciliul din luna februarie. Colegii navetisti primesc contravaloarea navetei.
Intrebarea mea este daca am dreptul la decontarea navetei, desi mi-am schimbat domiciliul mai tarziu-luna februarie.
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 19:27, 7 Aprilie 2011
Faceti o cerere in care aratati ca v-ati schmbat domiciliu si distanta de naveta in care sa solicitati pe viitor decontarea contravalorii banesti care face obiect al deplasarii spre locul de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)