buna.tatal meu traieste cu o femeie de 6 ani,in casa lui.ea are pensie de 3 ani si o cheltuie in casa.ea sau copilul ei va face parte la mostenire dupa un numar de ani sau dupa decesul tatalui?
copii vor avea un drept de creanta asupra bunurilor dobindite impreuna in timpul convetuirii. in acest caz copii au vocatie succesorala numai asupra bunurilor proprii ale parintilor.
buna.tatal meu traieste cu o femeie de 6 ani,in casa lui.ea are pensie de 3 ani si o cheltuie in casa.ea sau copilul ei va face parte la mostenire dupa un numar de ani sau dupa decesul tatalui?
ei pot sta impreuna si 40 de ani ca daca relatia lor nu este oficializata, nici doamna, nici copilul ei, nu vor mosteni absolut nimic de la tatal dvs.
Partaj
marius_boss
baiatul meu a stat cu o femeie 8 ani de zile nefiind casatoriti ,copii sau adresa impreuna . el a murit iar eu ca tatal lui nu stiu cat imi revine din ... (vezi toată discuția)
Mostenire
nagykari
Buna ziua, tata a trait 11 ani cu o concubina care a decedat anul trecut, in decursul acestor 11 ani tata a cumparat un apartament -din sursele lui financiare ... (vezi toată discuția)