tatal meu are 4 copii cu 4 femei,nefiind casatorit niciodata civil cu mama mea la fel cu si ce cele 3 femei.mama s-a despartit de el,neplatidu-mi pensie alimentara niciodata.Tatal meu ,mostenind de la parintii lui o casa si un teren in Pucioasa. el inca traieste,si a vindut aceea casa declarind la notariat ca NU ARE COPII.el locuind in Pucioasa cu alta femeie la ea in apartament.aceea femeie a murit el raminind in casa ei nefiind cununat cu ea,a venit un nepot de-al ei sa-l scoata afara din casa daca nu-i vinde lui casa mostenita de la parintii lui.a vindut casa si nepotul la dus la azil in Pucioasa.eu ca fiul lui care ii port numele am vreun drept de mostenitor... multumesc si astept raspuns.=D>
In primul rand deocamdata nu sunteti mostenitor. Mostenirile se deschid prin moarte. Faptul ca tatal dvs a vandut Casa pe care a mostenit o nu este nimic in neregula. Fiecare poate dispune cum doreste de bunurile sale in timpul vietii. Atat dvs cat si ceilalalti frati ai dvs din alte relatii ale tatalui, daca filiatia paterna este stabilita, adica tatal dvs v a recunoscut sau dvs ati castigat procesul in stabilirea paternitatii, veti fi succesibili la moartea tatalui dvs si veti imparti patrimoniul care se gasea la data decesului acestuia.
Concubinaj
simona iancu
buna.tatal meu traieste cu o femeie de 6 ani,in casa lui.ea are pensie de 3 ani si o cheltuie in casa.ea sau copilul ei va face parte la mostenire dupa un ... (vezi toată discuția)
Are vre-un drept?
danut74
Cu 5 ani inainte sa moara tatal meu sa recasatorit. Deci dupa 5 ani a decedat,nu are copii cu aceasta femeie si nici nu a facut nici un act nimanui si eu sunt ... (vezi toată discuția)