Imi puteti descrie putin, va rog, ce inseamna cerere de oferta la licitatii?
Autoritatea contractanta cere oferta, face un pret estimativ si apoi publica licitatia la "anunt de participare" sau achizitioneaza direct daca pretul convine?
Procedura de licitatie de la "cerere de oferta" este eceeasi cu cea de la "anunturi de participare"
cerere de oferta sau anunt de participare este aceeasi procedura numai ca difera in functie de valoarea contractului.
Daca o autoritate contractanta vrea sa achizitioneze ceva anume atuncitrimite pe SEAP ori o cerere de oferta ori anunt de participare in functie de valoare contractului. In acest sen autoritatea depune spre stiinta ofertantilor o fisa de date a chizitiei unde scrie toate actele care trebuiesc depuse de tine in calitate de ofertant si care se numesc documente de calificare si un caiet de sarcini in functie de care intocmesti propunerea tehnica
Trebuie sa depui pana la data la care scrie in documentatia trimisa de autoritatea contractanta:documentele de calificare, propunerea tehnice si propunerea financiara (formularul cu pretul), in cate exemplare scrie acola. La data de deschidere se deschis documentele si in functie de ce decide autoritatea contractanta decide castigatorul. BAFTA
Taxa caiet de sarcini
hihahi
Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)