avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Au aparut Norme de aplicare a OUG nr. 23/2011?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Au aparut Norme de aplicare a OUG nr. 23/2011?

Au aparut normele de aplicare ?
Nu am gasit nimic in acest sens....multumesc.
Carmen
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:23, 21 Mai 2011
Care este procedura efectiva de lucru prin care se aplica art 2.5:
Ocuparea posturilor prevazute la alin. (2^4) se face numai dupa obtinerea avizului favorabil al Guvernului, prin nota initiata de Ministerul Administratiei si Internelor, la propunerea prefectului, pe baza solicitarilor temeinic justificate ale ordonatorilor principali de credite ai bugetelor locale. Procedura de transmitere a solicitarilor de ocupare a posturilor se aproba prin ordin al ministrului administratiei si internelor.
Din ultima fraza ar trebui sa inteleg ca urmeaza un ordin care va reglementa procedura de deblocare posturi ?
Nu se va debloca nimic. OUG 23/2011 se refera foarte clar la posturile unice, din cadrul unei institutii, definindu-le in acest sens. Tot ce se va intampla in viitor va fi vreun ordin al MAI privind hartogaraia pe care trebuie s-o elaboreze fiecare institutie care are un asemenea post in schema, pentru care urmeaza sa obtina acordul final al Guvernului pentru a-l scoate, intr-un final, la concurs.#-o
Apropo, eu am un post de paznic in schema si e vacant (post unic, of course)!! Tare as vrea sa vad avizul favorabil al lui Boc pe hartia mea prin care cer sa angajez un nea Gica sa-mi pazeasca papusoii din curtea primariei...:)):))
Va multumesc pentru raspuns. (scuze pt cuvantul "deblocare"....asa e cand nu esti foarte "specializat" cu termenii...:D
Sa inteleg ca nu se pune problema de norme? ...doar acel viitor ordin?
Totusi .... nu e stipulat nicaieri nici un termen vis-a-vis de emiterea ordinul MAI ?
ca a trecut o luna de la publicarea oug 23/2011....
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
carmenbucur, utilizator
Au trecut 4 luni de la intrarea in vigoare a legii 284/2010 si nu am vazut vreun regulament emis de MAI in vederea acordarii sporului de conditii vatamatoare...#-o Abia acum s-a gandit cineva sa elaboreze un regulament de organizare a concursurilor pentru contractuali si de promovare a acestora, dupa ce legislatia aferenta fusese abrogata prin legea 330/2009 (1 an si 4 luni). Asa ca...eu cred ca vom mai avea de asteptat#-o
REVIN....stie cineva daca au demarat pe undeva procedurile pentru oug 23/2011?

Alte discuții în legătură

Prin ce lege se reglementeaza functia unica din cadrul primariei? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu mai multe despre functiile unice in cadrul primariei. Exista vreun cadru legal care reglementeaza aceste functii? (vezi toată discuția)
Angajare unitate bugetara Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Am o intrebare in ceea ce priveste posturile unice aflate intr-o unitate bugetara, respectiv postul de sef serviciu tehnic, care nu a fost ocupat de ... (vezi toată discuția)
Angajare in instittutie publica( spital) stelarman stelarman Buna dimineata! Care este legea in vigoare care interzice angajarile in sistemul sanitar?! (vezi toată discuția)