avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pagube la autoturism oprit în coloana ºi tamponat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pagube la autoturism oprit în coloana ºi tamponat din spate

Este vorba despre un autoturism oprit în coloană şi tamponat din spate de alt autoturism care deasemenea era oprit dar care a fost lovit din spate de un al 3-lea autotturism care se afla în mişcare,care la rândul său afost lovit de un al 4-lea autoturism aflat în mişcare.Din constatările efectuate de poliţia rutieră a rezultat faptul că vinovaţi de producerea accidentului sunt şoferii autoturismelor 3 şi 4 care aveau ca asigurator 2 firme diferite.Pentru a fi despăgubit am primit copii ale poliţelor de asigurare pe care le-am prezentat uneia din firme în vederea acoperirii pagubei iar aceasta ma trimis la firma cealaltă susţinând că poliţia n-a stabilit şi gradul de vinovăţie al fiecăruia.Credeţi că este corectă poziţia firmei de asigurare care m-a respins neţinând cont de opţiunea exprimată de mine de a mă despăgubi?Menţionez că am optat pentru aceată firmă crezând că dacă eu sunt asigurat la ei Casco şi RCA vor fi mai operativi pentru recuperarea pagubei.Ce trebuie să fac ca sa rezolv această situaţie cât mai repede? Vă mulţumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Marius Barabas , Consultant asigurari 22:22, 8 Aprilie 2011
mergi la firma care acdepta celmai usor despagubirea. daca ai casco o poti face pe casco si ii lasi pe iei sa se judece cu vinovatu sau cu firma de asigurari care nu vrea sa despagubeasca
Sfatul meu este sa deschizi dosar pe CASCO si sa lasi firmele de asigurare sa se judece intre ele pt recuperarea prejudiciului, sa stabileasca ele gradul de vinovatie al fiecarui participant la trafic.
Simplu si eficient , deschide dosar pe CASCO si ai scapat de griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar daune rca lemon28 lemon28 Buna ziua! Am fost implicat intr-o tamponare in lant.Eram oprit in coloana pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor in fata si in spatele meu fiind ... (vezi toată discuția)
Solicitare c/val reparatie efectuata pe rca de la asigurat de catre asigurator fica fica In data de 20.06.2007 a avut loc un accident de circulatie intre 2 autoturisme , ambele suferind avarii. In acest eveniment a fost implicat soferul A si ... (vezi toată discuția)