avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Credit constructie prin programul Prima Casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Credit constructie prin programul Prima Casa

Buna ziua,
De curand am achizitionat un teren intravilan construibil prin contract de vanzare-cumparare, teren pe care vanzatorul l-a primit prin act de donatie, donatorul neavand ascendenti sau descendenti in viata.
Eu fiind un cumparator de buna credinta, imobilul fiind achizitionat prin acest contract de vanzare-cumparare, credeti ca pot accesa programul Guvernamental Prima Casa in vederea construirii unei locuinte unifamiliale?

Multumesc,
Stefan G.

Alte discuții în legătură

Credit constructie program prima casa sgeorgescu81 sgeorgescu81 Buna seara, De curand am achizitionat un teren intravilan construibil prin contract de vanzare-cumparare, teren pe care vanzatorul l-a primit prin act de ... (vezi toată discuția)
Credit constructia program prima casa sgeorgescu81 sgeorgescu81 Buna seara, De curand am achizitionat un teren intravilan construibil prin contract de vanzare-cumparare, teren pe care vanzatorul l-a primit prin act de ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)