avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedentiala

Buna ziua ,sunt divortata de un an si am plecat din domiciliul comun cu 2 copii minori..am cerut anul trecut pe cale de ordonanta presedentiala lucruri de stricta necesitate pt cresterea copiilor...binenteles ca mi-a aprobat.anul acesta noi ne-am mutat de unde stateam cu chirie pt ca era foarte scump si nu ne puteam permite
Acum am gasit un ap .cu o chirie mult mai mica dar din pacate nu are aragaz,frigidersi masina de spalat....
Acum intrebarea mea este pot sa mai cer prin ordonanta presedentiala aceste lucruri de stricta necesitate pt a imi creste copiii?mentionez ca am deja procesul de partaj pe rol dar sunt convinsa ca o sa dureze foarte mult#-o

Alte discuții în legătură

Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Divort Semper_Gabriela Semper_Gabriela Buna ziua, am urmarit cateva discutii aici si am observat ca sunt multe informatii utile....dar inca mai am o nedumerire, asa camai bine incep cu inceputul: ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)