avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... EVACUARE IN URMA DIVORTULUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

EVACUARE IN URMA DIVORTULUI

Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o solutie prin care sa scot din spatiu mai devreme de termenul evacuarii pe fostul sot care refuza sa paraseasca domiciliul. Va rog daca se poate sa-mi indicati o modalitate prin care sa-mi recuperez proprietatea inainte de termenele foarte lungi (7 luni) date de tribunal
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:01, 19 Decembrie 2010
evacuarea ati facut-o pe temeiul art 581 cod procedura civila? pt ordonantele presedintiale se dau termene mai scurte in instanta.
Ce va opreste sa schimbati yala la usa de la intrare?Cu martori faceti un inventar al lucrurilor pe care le detine in apartamentul dvs.si il puneti sa semneze de primire.Le scoateti pe holul blocului.


Initial am pierdut evacuarea pe ordonanta presedentiala si am continuat pe lipsa de titlu. Am castigat pe lipsa de titlu numai ca face apel si s-a dat termen abia in 30 iunie. Am facut o cerere de preschimbare a termenului, dar ma indoiesc sa fie prea curand si din cate am inteles chiar daca voi castiga mai are drept de apel. Asta poate sa dureze si un an.
Am de-a face cu o persoana foarte violenta si recalcitranta, de la care ma astept la lucruri foarte urate.Ma astept sa intre din nou si nu prea exista motiv pt care sa fie pedepsit atata vreme cat nu am o hotarare judecatoreasca de evacuare.Din acest motiv eu stau cu chirie si el in casa mea.
ar trebui sa cereti si despagubiri pt lipsa de folosinta, sa recuperati banii dati pe chirie

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului CRISTINIK_EDJ CRISTINIK_EDJ BUNA SEARA, SUNT DIVORTATA DE UN AN SI JUMATATE DAR NU AM FACUT SI PARTAJUL AM UN COPIL IN INTRETINERE. CUM POT SA-L EVACUEZ DIN APARTAMENT PE FOSTUL SOT ... (vezi toată discuția)
Existã vreun artificiu pentru evitarea procesului de partaj Cristian Marian Cristian Marian Există sentință definitivă de divorț. Copilul mi-a fost încredințat mie. Eu și copilul stăm în chirie, fosta soție în ... (vezi toată discuția)