avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ciupercarie - ce documente sunt necesare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ciupercarie - ce documente sunt necesare?

Buna ziua!

As dori sa aflu si eu daca stie cineva ce aprobari sunt necesare pentru deschiderea unei ciupercarii si vanzarea acestora in diferite puncte de desfacere. E nevoie doar de certificatul de producator sau trebuiesc obtinute si alte aprobari?
Vva multumesc

Alte discuții în legătură

Ciupercarie adys69 adys69 Buna ziua. As dori sa aflu ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ciupercarii, si cultivarea acestora. Mentionez ca beneficiez de teren si spatiu unde ... (vezi toată discuția)
Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)
Deschidere vulcanizare viogaf srl viogaf srl Buna ziua, As dori sa deschid un punct de lucru cu activitate vulcanizare si vanzare anvelope. As dori sa stiu dc sunt necesare aprobari speciale(ca in cazul ... (vezi toată discuția)