avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin produse handmade - acte necesare, certificat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator

Buna ziua,
Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ce creez, cum procedez? Daca vine un control, la facturi, ce prezint (in situatia in care eu achizitionez materialele en-gros si confectionez singura produsele)? Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de producator, sau ceva de genul asta. Ce ma sfatuiti?

Cel mai recent răspuns: VladimirIon , utilizator 14:45, 22 Mai 2021
Este de ajuns sa va infiintati un pfa cu plata impozitului pe venitul real, unde veti tine contabilitatea in partida simpla.. Va trebui ca marfa pe care doriti sa fie vanduta in diferite puncte sa fie insotita de aviz de insotire a marfii. Vanzarea o faceti cu bon emis de la casa de marcat daca vindeti dintr-un magazin specializat/butic.
Buna ziua am un magazin de haine si as dori sa optin certificat de producator pt anumite haine de firma. Cum pot optine acest certificat? De unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse artizanale/handmade în magazin. adaada93 adaada93 Bună seara, Sunt proprietarul unui magazin tip PetShop. Aș dori să comercializez în cadrul acestuia câteva produse confecționate de mine. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare haine online Ionica2017 Ionica2017 Buna. As dori sa cumpar haine en-gros urmand sa le vand pe site-uri gen OLX, fara a-mi face magazin online fiindca nu se merita la 2-3 produse vandute probabil ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)